duminică, 25 martie 2018

Cel mai bun web browser 2018

           Cel mai bun browser web 2018,este articolul despre care vom discuta astăzi. Chiar si până astazi am crezut ca, cel mai bun browser web este Mozila Firefox.
Asta pina am descoperit noul webrowser pe care il folosesc acum,adica Cent Browser .
Va recomand cu caldura macar sa-l incercati,iar daca nu va place puteti reveni oricand la vechiul browser ce l-ati folosit pina in prezent.
Motivul pentru care am renuntat la Chrome,era faptul ca avea un consum destul de mare de resurse si imi tragea bietul laptop,care desii are 4Gb de ram,nu erau suficienti.
Mozila se misca bine,dar are destule probleme care m-a facut sa-l ocolesc.Exemplu la filme online se bloca des, pe Facebook timeline daca erau multe clipuri video postate se bloca,astfel evitam sa-l folosesc.


Cent Browser:

Astăzi vorbim despre Cent Browser care este, probabil, cel mai bun browser bazat pe sursa Google Chrome (Chromium). Pe lângă toate funcțiile deja disponibile în Google Chrome, Cent Browser vine și cu unele noi și chiar utile cum ar fi: mouse gestures, configurare avansată pentru interfață și tab-uri dar și personalizare extinsă.
Va sugerez sa incercati acest browser,eventual astept un comment din partea voastra.

windows 11

  Vă prezentăm Windows 11 O nouă experiență Windows, care vă apropie mai mult de persoanele și de lucrurile pe care le îndrăgiți. Beneficiaț...